Tip en ven   Udskriv

Folkekirkens Nødhjælp søger New Media medarbejder til arbejdet for verdens fattigste

Folkekirkens Nødhjælp søger en New Media medarbejder der kan være primus motor i drift og udvikling af vores brug af nye medier, i form af sociale medier, mobil og web 2.0. Du vil blive projektleder for arbejdet med nye medier, i samarbejde med eksterne leverandører, projektledere i organisationen og andre medarbejdere i vores Webteam, der består af 6 medarbejdere.

 

Du har solid erfaring med at skabe omtale, engagement og handling (konverteringer) via nye medier, især Facebook og Twitter. Du er en stærk netværker og projektleder, da du vil komme til at arbejde med et webområde, der omfatter aktiviteter og inddragelse af mange medarbejdere.

 

Du er nysgerrig, kompetent og følger med i anvendelse - og den tekniske udvikling - af nye medier, og har desuden god sans for webkommunikation og konceptudvikling, og vil bl.a. komme til at deltage i udvikling af online kampagner. Du er god til at samarbejde med mange forskellige medarbejdere, og har erfaring med projektstyring af eksterne leverandører.

 

Du og en tilknyttet studentermedhjælp - vil blive centrale aktører i videreudvikling og implementering af en ambitiøs samlet handlingsplan for vores arbejde med nye medier.               

 

Dine arbejdsopgaver vil være

 

 

Dine kvalifikationer

 

 

Du er

 

 

 

Vi tilbyder

 

 

For yderligere oplysninger kontakt Webchef Thomas Warnsholdt, +45 2969 9101, twa@dca.dk

 

For at søge stillingen, klik på 'søg jobbet' nedenfor du bedes uploade en motiveret ansøgning, CV og seneste relevante eksamens bevis, dokumenterne kan maksimalt være på 3mb hver. Som del af din ansøgning bedes du sende 3 eksempler på hhv. PR/salg af historier, skabelse af engagement og handling (konverteringer) via sociale medier, med beskrivelse af din rolle i arbejdet.

Ansøgningsfrist er torsdag d. 14. marts 2013. Samtaler forventes afholdt onsdag d. 20. marts, 2013.

 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.